مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

به گزارش هنجس بلاگ، 4. ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. آغاز کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها.این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید.این دسر را خنک سرو کنید.

مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

1. در یک کاسه مناسب کره نرم شده را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.

2. در یک قابلمه شی، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل به جامانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ گردد.

3. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نگردد.

منبع مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 3503

به "مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید