مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر
به گزارش هنجس بلاگ، 4. ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. آغاز کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها.این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید.این دسر را خنک سرو کنید.
1. در یک کاسه مناسب کره نرم شده را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
2. در یک قابلمه شی، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل به جامانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ گردد.
3. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نگردد.
منبع مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر