آشپزی

طرز تهیه مربای پوست پرتقال و هویج مجلسی مرحله به مرحله

مربای پوست پرتقال و هویج جزو است که حتما از خوردن آن لذت می برید. مهم ترین نکته برای درست کردن مربا هویج با پوست پرتقال گرفتن تلخی پوست پرتقال و به کار بستن فوت و فن های پخت آن برای جلوگیری از کپک و شکرک زدن است، در حالی که طعم عالی این مربا حفظ شود. در این...

21 آبان 1401

طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو

شاید تا به حال درباره اگ نودل شنیده باشید. اگ نودل، یک مدل نودل است که با تخم مرغ و آرد برنج درست می گردد. می خواهیم طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو و سس ماما را به شما آموزش دهیم.

19 شهریور 1401

طرز تهیه سس فلفل تند و لبسوز با فلفل قرمز تازه

از نظر مکزیکی ها گوشت و مرغ و ماهی، بدون سس فلفل دست ساز طعم خوشایندی ندارند؛ آفریقایی ها هم ترجیح می دهند سس فلفل را با فلفل ساییده درست نمایند و به جای پختن مواد سس، آنها را چند روز در یک شیشه کنار هم بگذارند. در هر گوشه از دنیا، سس فلفل با روش و طعمی متفاوت...

18 شهریور 1401

طرز تهیه آب قلم

منظور از آب قلم، جوشاندن قلم گاو یا گوسفند یا هر دو را به مدت چند ساعت است. این روش، مایه قلم را خارج می نماید و آبی نسبتا چرب، پرخاصیت و ژلاتینی مانند را بعد از ساعت ها جوشاندن قلم، به جا می گذارد. در این مطلب طرز تهیه آب قلم را به شما آموزش می دهیم تا برای...

15 شهریور 1401

سیب با دیپ شیره افرا و دارچین

این اسنک را می توانید به عنوان یک میان وعده خوش طعم همراه با اعضای خانواده میل کنید. زمان تهیه آن بسیار کوتاه است و هر زمان اراده کنید می توانید در کمتر از ده دقیقه درستش کنید.

17 مرداد 1401

طرز تهیه جامبالایا؛ غذایی با برنج و گوشت از آمریکا

در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه تاس کباب لذیذ جامبالایا، به استان لوئیزیانای آمریکا سفر خواهیم کرد.

21 تیر 1401

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه

خورش کدو حلوایی، غذایی با رنگ، عطر و طعم پاییزی است. این غذا طبعی گرم دارد و به همین علت طبخ آن در فصول سرد، از شمال تا جنوب کشور رواج دارد. البته نوعی دستور پخت در شهر کرمانشاه برای خورش کدو حلوایی وجود دارد که به خورش کدو حلوایی کرمانشاهی نیز معروف است....

7 تیر 1401

طرز تهیه توپک خرمایی مقوی و خوشمزه برای افطار

خرما یک میوه بسیار مقوی و بسیار محبوب در کشور های گرمسیر خاورمیانه مانند ایران است. ما معمولا عادت داریم که خرما در همان شکل ساده خودش و همراه با چای مصرف کنیم با این حال نوسیدن، کیک و شیرینی های مختلفی را می توان با خرما تهیه کرد که طعم خوب و شیرین آن را...

22 خرداد 1401

جاذبه زولبیا و بامیه برای جذب توریست

ماه مبارک رمضان حال و هوای خاصی در ایران دارد و از قدیم بانوان ایرانی در این ماه محبوب سعی می کردند سفره هایی زیبا پهن نمایند و ماه پر از معنویت و صفای خدا را برای اعضای خانواده به یادماندنی نمایند.خوراکی ها و دسرهای خاصی در منطقه ها مختلف ایران برای افطاری...

16 خرداد 1401

طرز تهیه کیک تولد خانگی و خوشمزه با فر و بدون فر

روز تولد یکی از روزهای مهم سال، برای هر فردی است. همه دوست دارند این روز برایشان خاطره انگیز باشد. به همین علت دوست داریم این روز را برای عزیزانمان جشن بگیریم و او را با هدایای مختلف شاد کنیم. برخی ها برای این روز هزینه زیادی می کنند. اما گاهی نیاز به خرید...

11 خرداد 1401

فرهنگ کشور پرو (Peru)، مهد امپراتوری اینکا

در این مقاله به بررسی فرهنگ کشور پرو می پردازیم که ترکیبی از فرهنگ اسپانیایی و سرخ پوستی بومی است. تمدن اینکاها بیشترین تاثیر را بر شکل گیری فرهنگ پرو دارد، هر چند تاثیرات فرهنگ آسیایی، اروپایی و آفریقایی را نیز نباید از قلم انداخت. در حقیقت این کشور،...

7 فروردین 1401

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی در هر یک از شهرهای ایران

ایران یعنی دنده کباب های چرب، زعفران لطیف، خورش هایی که لیمو عمانی خوشمزه ترشان نموده و شیرینی های نرم پر از خامه با بوی گلاب!

18 اسفند 1400

مقاله: طرز تهیه سالاد ماکارونی

اگه سالاد ماکارونی رو برای مهمونی تدارک میبینید احتمالا به دنبال روش های تزیین متفاوت و قشنگ ترش هم هستید. شخصا سلیقه م اینه که سالاد رو به همین سادگی توی ظرف گود بریزم و روش یکم جعفری خرد شده برای تزیین بپاشم. ولی روش جالبی که برای تزیین سالاد ماکارونی...

23 دی 1400

برترین رستوران های کاتالان در بارسلونا

بارسلون مرکز و پرجمعیت ترین شهر کاتالونیا و پس از مادرید پرجمعیت ترین شهر اسپانیا و مهمترین بندر این کشور است. محله سابق ماهیگیری برترین مکان برای ماهی تازه غذاهای دریایی محسوب می گردد. سه ماده اصلی که در تمام غذاهای بارسلون یافت می شوند روغن زیتون،...

9 دی 1400

عرق نعناع ؛ از خواص و روش تهیه تا طرز مصرف آن

نعناع، یک گیاه معطر است که استفاده از آن به صورت برگ تازه، به عنوان ادویه یا به صورت عصاره که به آن عرق نعناع گفته می گردد بسیار رایج است و خواص بسیار زیادی برای بدن فراهم می نماید. این گیاه اندازه سدیم و قند خون را کاهش می دهد و در طول تاریخ، از آن در طب...

30 آذر 1400

مقاله: اقامتگاه لوژ تروت پوینت (Trout Point Lodge) کانادا

از جمله تفریحات خارج از هتل می توان به پیاده روی در یکی از مسیرهای زیبای منطقه، تماشای ستاره ها، کانوسواری، دوچرخه سواری، ماهیگیری، یا استراحت در فضای آرام حمام های خارجی اشاره کرد. اگر شما نیز عاشق غذا هستید حتما غذاهای رستوران هتل با منوی 4 دوره ای...

4 آذر 1400

آیا خیار میوه به شمار میرود و یا سبزی؟

آیا کنجکاوید که بدانید آیا خیار میوه است یا سبزی؟ خوب بایستی گفت که میوه بوده اما به اسم سبزی مورد استفاده قرار می گیرد. به خواندن ادامه داده تا بیاموزید که چرا خیار یک میوه بوده اما به اسم سبزی در نظر گرفته می گردد.

1 آبان 1400

آموزش پیتزا سنگی در ماهی تابه، بدون احتیاج به فر

خبرنگارانـ امروز فست فود ها یکی از مهم ترین گروه های غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به اسم غذایی مدرن با طعم و سبک نو جای خود را در برنامه غذایی مردم جهان باز نموده اند. پیتزا یکی از مهم ترین و پر طرفدارترین نوع فست فودهاست که اولین بار در کشور...

25 مهر 1400

مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

4. ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. آغاز کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها.این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید.این دسر را خنک سرو کنید.

24 مهر 1400

طرز تهیه اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی

اشترودل سیب دارای طرز طبخ بسیار راحت و آسان است که می توانید برای انواع مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود تدارک ببینید.راحتی طبخ این شیرینی خوش طعم همراه با مواد اولیه در دسترس و مقرون به صرفه یک دسر عالی را برای شما مهیا خواهد نمود.

20 مرداد 1400
تعداد: (75)