آشپزی

غذاهای محلی لندن؛ از چیپس و ماهی تا پنیرهای محلی

غذاهای محلی لندن؛ از چیپس و ماهی تا پنیرهای محلی

غذاهای محلی لندن را بیشتر با چیپس و ماهی می شناسند. اما این شهر غذاهای خوشمزه دیگری نیز دارد که در این مقاله به معرفی آن ها می پردازیم. با خبرنگاران همراه باشید.

22 آبان 1403
ادویه خورشتی چه چیزهایی است؟ ، برترین ادویه ها برای خورشت های مختلف

ادویه خورشتی چه چیزهایی است؟ ، برترین ادویه ها برای خورشت های مختلف

خورشت های ایرانی یکی از اصلی ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور با تنوع بالایی تهیه می شوند. از خورشت قورمه سبزی گرفته تا فسنجان، طعم و عطر هر یک از این خورشت ها با استفاده از ادویه های مختلف کامل می گردد. در این مقاله قصد داریم به معرفی...

2 مهر 1403
طرز تهیه خورش داوود پاشا؛ غذای خوشمزه ترکی

طرز تهیه خورش داوود پاشا؛ غذای خوشمزه ترکی

اگر به غذاهای آسیایی با گوشت چرخ نموده علاقه دارید، تهیه خورشت داوود پاشا را به شما پیشنهاد می دهیم. این خورشت یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است که با قلقلی و سس گوجه فرنگی تهیه می گردد و می توانید آن را همراه با برنج نوش جان کنید. برای خوشمزه تر شدن...

26 شهریور 1403
طرز تهیه فاج پسته ، شیرینی فرانسوی پسته شکلاتی 10 دقیقه ای

طرز تهیه فاج پسته ، شیرینی فرانسوی پسته شکلاتی 10 دقیقه ای

فاج پسته یک نوع شیرینی لذیذ و ساده است که به راحتی در خانه تهیه می گردد. فاج در واقع نوعی شیرینی فرانسوی است که به علت استفاده از شکر در تهیه آن بافت نرم تری نسب به شکلات دارد است. این شیرینی فرانسوی در انواع و اشکال متنوع و با مغزهای مختلف تهیه می گردد و...

17 شهریور 1403
طرز تهیه ترشی آلبالو بدون سرکه، فوری و خوش طعم

طرز تهیه ترشی آلبالو بدون سرکه، فوری و خوش طعم

شاید به نظرتان عجیب باشد اگر بشنوید ترشی بدون سرکه! اما واقعیت این است که ترشی بدون سرکه، هم سالم تر است و هم خوشمزه تر. بنابراین اگر دوست دارید ترشی، آن هم ترشی آلبالو تهیه کنید، طرز تهیه ترشی آلبالو بدون سرکه را که خیلی سریع هم آماده می گردد و خواص آلبالو...

3 تیر 1403
طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار مجلسی به 2 روش در قابلمه و فر

طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار مجلسی به 2 روش در قابلمه و فر

مرغ شکم پر با رب انار یکی از روش های پرطرفدار پخت مرغ شکم پر بریان و جزو غذاهای خوشمزه با مرغ است. مرغ شکم پر معمولا بدون رب انار طبخ می گردد و در کل جهان هم این مدل مرغ شکم پر محبوب است، اما وقتی پای رب انار به این غذا باز می گردد، مرغ شکم پر، رنگ و بوی شمال...

22 خرداد 1403
راز و رمز پخت ته چین گرمساری به روش مجلسی

راز و رمز پخت ته چین گرمساری به روش مجلسی

فقط ته چین مرغ بلدی؟ بیا اینو یاد بگیر تا عاشقش بشی! ته چین به عنوان یک غذای تشریفاتی و مجلسی به شمار میرود که تقریبا باب دل همه افراد است! به همان اندازه که تنوع پلو و خورش داریم شما می توانید تغییراتی در تهیه کردن ته چین هم ایجاد نموده و از طعم های تازه...

17 خرداد 1403
طرز تهیه پنیر به سادگی آب خوردن

طرز تهیه پنیر به سادگی آب خوردن

طرز تهیه پنیر ممکن است قدری زمان بر باشد اما سخت نیست. با آگاهی از نحوه تهیه انواع پنیر می توانید غذاهای لذیذی را تهیه کنید و حتی صبحانه متنوعی را نیز تدارک ببینید. در مطالب قبلی کتاب کاله پنیر پارمزان و پنیر کبابی را آنالیز کردیم اما در این مطلب قصد داریم...

21 آبان 1402
یک ایرانی در بین معروف ترین 100 ساله های جهان ، راز عمر بالای 100 سال این افراد چیست؟

یک ایرانی در بین معروف ترین 100 ساله های جهان ، راز عمر بالای 100 سال این افراد چیست؟

صد ساله شدن داستان غریبی است که انگار وسوسه اش برای خیلی ها بسیار شیرین است. در عین حال این میل غریب که شاید به نوعی به میل جاودانگی پهلو می زند، برای افراد زیادی در سراسر دنیا تحقق یافته؛ چنان که ظاهرا در سال 2012 چیزی بیش از 360 هزار فرد بالای صد سال زنده...

21 خرداد 1402
رولت مرغ سوخاری با سس مخصوص

رولت مرغ سوخاری با سس مخصوص

این غذا به عنوان فینگر فود یا میان وعده قابل استفاده است. این غذا با مرغ و سبزیجات پخته و پنیر پیتزا تهیه می گردد و علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد، بسیار خوشمزه، مقوی و مفید است.

29 اردیبهشت 1402
روش هایی جالب برای لاغر شدن که باید بدانید

روش هایی جالب برای لاغر شدن که باید بدانید

در طول سال ها، احتمالاً توصیه های مختلفی را برای کاهش وزن شنیده اید، چه نوشیدن هر روز آب کرفس یا جایگزینی وعده های غذایی خود با کوکی ها برای کاهش وزن.

18 اردیبهشت 1402
طرز تهیه مربای پوست پرتقال و هویج مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای پوست پرتقال و هویج مجلسی مرحله به مرحله

مربای پوست پرتقال و هویج جزو است که حتما از خوردن آن لذت می برید. مهم ترین نکته برای درست کردن مربا هویج با پوست پرتقال گرفتن تلخی پوست پرتقال و به کار بستن فوت و فن های پخت آن برای جلوگیری از کپک و شکرک زدن است، در حالی که طعم عالی این مربا حفظ شود. در این...

21 آبان 1401
طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو

طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو

شاید تا به حال درباره اگ نودل شنیده باشید. اگ نودل، یک مدل نودل است که با تخم مرغ و آرد برنج درست می گردد. می خواهیم طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو و سس ماما را به شما آموزش دهیم.

19 شهریور 1401
طرز تهیه سس فلفل تند و لبسوز با فلفل قرمز تازه

طرز تهیه سس فلفل تند و لبسوز با فلفل قرمز تازه

از نظر مکزیکی ها گوشت و مرغ و ماهی، بدون سس فلفل دست ساز طعم خوشایندی ندارند؛ آفریقایی ها هم ترجیح می دهند سس فلفل را با فلفل ساییده درست نمایند و به جای پختن مواد سس، آنها را چند روز در یک شیشه کنار هم بگذارند. در هر گوشه از دنیا، سس فلفل با روش و طعمی متفاوت...

18 شهریور 1401
طرز تهیه آب قلم

طرز تهیه آب قلم

منظور از آب قلم، جوشاندن قلم گاو یا گوسفند یا هر دو را به مدت چند ساعت است. این روش، مایه قلم را خارج می نماید و آبی نسبتا چرب، پرخاصیت و ژلاتینی مانند را بعد از ساعت ها جوشاندن قلم، به جا می گذارد. در این مطلب طرز تهیه آب قلم را به شما آموزش می دهیم تا برای...

15 شهریور 1401
سیب با دیپ شیره افرا و دارچین

سیب با دیپ شیره افرا و دارچین

این اسنک را می توانید به عنوان یک میان وعده خوش طعم همراه با اعضای خانواده میل کنید. زمان تهیه آن بسیار کوتاه است و هر زمان اراده کنید می توانید در کمتر از ده دقیقه درستش کنید.

17 مرداد 1401
طرز تهیه جامبالایا؛ غذایی با برنج و گوشت از آمریکا

طرز تهیه جامبالایا؛ غذایی با برنج و گوشت از آمریکا

در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه تاس کباب لذیذ جامبالایا، به استان لوئیزیانای آمریکا سفر خواهیم کرد.

21 تیر 1401
طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه

خورش کدو حلوایی، غذایی با رنگ، عطر و طعم پاییزی است. این غذا طبعی گرم دارد و به همین علت طبخ آن در فصول سرد، از شمال تا جنوب کشور رواج دارد. البته نوعی دستور پخت در شهر کرمانشاه برای خورش کدو حلوایی وجود دارد که به خورش کدو حلوایی کرمانشاهی نیز معروف است....

7 تیر 1401
طرز تهیه توپک خرمایی مقوی و خوشمزه برای افطار

طرز تهیه توپک خرمایی مقوی و خوشمزه برای افطار

خرما یک میوه بسیار مقوی و بسیار محبوب در کشور های گرمسیر خاورمیانه مانند ایران است. ما معمولا عادت داریم که خرما در همان شکل ساده خودش و همراه با چای مصرف کنیم با این حال نوسیدن، کیک و شیرینی های مختلفی را می توان با خرما تهیه کرد که طعم خوب و شیرین آن را...

22 خرداد 1401
جاذبه زولبیا و بامیه برای جذب توریست

جاذبه زولبیا و بامیه برای جذب توریست

ماه مبارک رمضان حال و هوای خاصی در ایران دارد و از قدیم بانوان ایرانی در این ماه محبوب سعی می کردند سفره هایی زیبا پهن نمایند و ماه پر از معنویت و صفای خدا را برای اعضای خانواده به یادماندنی نمایند.خوراکی ها و دسرهای خاصی در منطقه ها مختلف ایران برای افطاری...

16 خرداد 1401
تعداد: (85)