آشپزی
آموزش پخت مرغ سوخاری رژیمی
در پخت این مرغ سوخاری رژیمی اصلا از روغن استفاده نمی شود و مرغ ها در فر، سوخاری و برشته می شوند. در بخش آموزش آشپزی با دستور طبخ این غذای رژیمی خوشمزه همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای هویج
از آن جایی که هویج پخته شده از ارزش غذایی بالاتری نسبت به هویج خام برخوردار است، لذا، طرز تهیه حلوای هویج را برای شما مناسب دیده ایم.
طرزتهیه کلوچه سنتی
در گزارش زیر طرز تهیه کلوچه سنتی را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه سوپ ماست و خیار ، غذایی سبک و آسان برای روزهای گرم تابستان
ترک ها از قرن ها پیش یک پیوند زیبا میان دو غذای سبک و خوشمزه برقرار نموده اند و اسمش را هم گذاشته اند سوپ ماست و خیار که خوردن آن را به شما در روزهای داغ تابستان توصیه می کنیم.
نان تست با قارچ خامه ای
نان تست با قارچ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه است که می تونید به عنوان پیش غذا و یا حتی صبحانه نیز استفاده کنید.
طرز تهیه کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری
در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.
نکته ایمنی بسیار مهم حین استفاده از زودپز
همواره قبل از استفاده از زودپز دستور و نکات کار با آن را مطالعه کنید تا مسئله ای پیش نیاید و آسیبی به شما وارد نشود و زودپزی را بخرید که مناسب احتیاج شما باشد.
آشنایی با خواص سرکه سیب
تنظیم سطح قند و چربی خون، تقویت موها، حفظ سلامت دستگاه گوارش، کمک به کاهش وزن و لاغری برخی از مهمترین خواص سرکه سیب در درمان بیماری ها است.
آموزش سبز کردن گندم برای عید نوروز با نکات مهم
برای انداختن سبزه عید با گندم، ظروف سفالی و چینی جزو بهترین گزینه ها هستند. توجه داشته باشید، گندمی که برای سبز کردن انتخاب می کنید از بذرهای تازه و امسالی باشد. در شهرهای معتدل، زمان مناسب برای سبز کردن گندم از 15 تا 20 اسفند است.
نان شیر ژاپنی + طرز تهیه
قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه نان شیر ژاپنی آشنا کنیم.
کیک خیس موز و گردو بسیار خوشمزه و نرم
در گزارش زیر طرز تهیه کیک خیس موز و گردو را به شما آموزش می دیم.
طرز تهیه آش رشته برای 15 و 20 نفر
آش رشته را بعضی از افراد بر حسب عادت های غذایی خود به عنوان میان وعده یا برای افطار در ماه مبارک رمضان سرو می نمایند. در این آش خوش طعم از حبوبات مختلف، سبزیجات مخصوص، رشته آشی، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ استفاده می گردد. بسیاری از افراد با مقدار مواد...
غذاهای سنتی خوشمزه ای که باید در کیوتو امتحان کنید، عکس
کیوتو یکی از شهرهای تاریخی ژاپن است و به دلیل دارا بودن آثار باستانی و بیش از 2000 معبد شهرت زیادی دارد. کیوتو دارای غذاهای متنوعی است و فرهنگ غذا و آشپزی در این شهر بسیار غنی است. غذاهای خوشمزه محلی و شیرینی های سنتی که هرکدام با سبک های مختلف سرو می شوند،...
طرز تهیه مربا آناناس خانگی
آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای می شود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.
طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص نوروز (نان برنجی کرمانشاه)
شیرینی برنجی یا نان برنجی همانطور که از نام آن تعیین است با آرد برنج تهیه می گردد. با طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی مخصوص نوروز آشنا شوید.
طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و معرفی خواص درمانی آن
پیامبر اکرم (ص) سیاه دانه را درمان هر دردی به جز مرگ می دانست. خواص و فواید سیاه دانه و عسل به قدری فراوان هستند که از درد ناخن پا تا درد و بیماری های نوک موی سر را می توان با آن درمان کرد. در ادامه با طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و خواص درمانی آن آشنا می شوید.
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی به روشی عالی
کنسرو نخود فرنگی را می توان به راحتی در منزل تهیه نموده و اطمینان حاصل کرد که از سلامت مناسبی یرخوردار است. این کنسرو در بسیاری از سالادها و غذاها کاربرد دارد.
لقمه قارچ و تخم مرغ به روش کافه ای چند کالری داره؟
لقمه قارچ و تخم مرغ یکی ازو جزو برای بچه ها و بزرگترهاست. این ترکیب فینگرفوی با قارچ و تخم مرغ بعلاوه یکهم هست. برای درست کردن فینگر فود خوشمزه قارچ و تخم مرغ شما باید مواد خمیر و مواد میانی داخل خمیر را جداگانه آماده کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه...
طرز تهیه لندو؛ شیرینی سنتی و مقوی سیستان و بلوچستان
لندو یکی از شیرینی های سنتی زابل است که به خاطر سادگی و ارزش غذایی بالای خود، جایگاه ویژه ای در سفره های مردم سیستان و بلوچستان دارد. جنوبی ها هم یک شیرینی مشابه با نام رنگینگ دارند که البته کمی ترکیبش فرق دارد. اما معمولا از این شیرینی خوشمزه به عنوان...
طرز تهیه استیک استریپ رستورانی ، برترین برش استیک استریپ از کجاست؟
استیک استریپ (Strip Steak) یا استیک نیویورک استریپ (New York Strip Steak) یکی از هست که با بخشی از نرم ترین قسمت های گوشت گوساله (Short Loin) درست می شه. این استیک خوشمزه به علت بافت متراکم، چربی متعادل و طعم غنی، هواداران زیادی داره. چربی این استیک آبدار و لطیف نسبت به استیک...