آشنایی با موز قرمز و خواص آن
به گزارش هنجس بلاگ، این روز ها بحث رنگ کردن میوه ها و واکس زدن میوه و غالب کردن به مردم رواج خاصی دارد.
به گزارش، اگر شما هوس خوردن موز کردید و برای خرید موز زرد رسیده به میوه فروشی مراجعه کردید و موز قرمز دیدید اصلا تعجب نکنید. چون موز قرمز نیز به مرحله فراوری رسیده است. البته باز هم نمی گردد به موز های قرمز بازار اعتماد کرد، چون ممکن است این ها نیز رنگ شده باشند.
این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آن ها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای 400 میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است.
موز قرمز دارای 400 میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است
موز قرمز در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می نماید و 9 ماه طول می کشد تا کاملا رسیده گردد
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می نماید و تقریبا 9 ماه طول می کشد تا کاملا رسیده گردد.
کشور هایی همچون کاستاریکا، مکزیک و بعضی کشور های آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.
منبع: wikijavan.com
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا