طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس
به گزارش هنجس بلاگ، امروز طرز تهیه یه سالاد خوشمزه مرغ و کرفس رو براتون میذارم تا درستش کنین و از طعم و تردی کرفسش لذت ببرین.

به گزارش خبرنگاران به نقل ازراسخون
برای 2 نفر
مواد لازم سالاد مرغ و کرفس
مواد اصلی
سینه مرغ 1 عدد
پیاز ریز خردشده 1 عدد
کرفس 3 ساقه
جعفری ساتوری شده 1 پیمانه
پیازچه 1 دسته
خیارشور 1 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
ماست 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 50 دقیقه
زمان پخت 0 دقیقه
1- سینه مرغ را شسته با کمی نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آن قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بی آب گردد. حال، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گوشت مرغ خنک گردد، بعد استخوان آن را جدا نموده و آغاز به خرد کردن به شکل نگینی کنید.
2- ساقه های کرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شکل نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازچه ها را پاک نموده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته گردد، بعد آنها را به شکل حلقه حلقه نازک خرد کنید.
3- خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید. جعفری ها را هم با ساتور ریز خرد کنید. حالا یک کاسه عظیم آماده کنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه نموده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه دار و خنک گردد سپس سرو کنید.
سایر نکات
کرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتری به سالاد می دهد، پس بهتر است از ساقه های مرکزی و مغز کرفس بهره ببرید.
اگر رژیم سفت و سختی ندارید و دکتر به شما مجوز خوردن کمی سس مایونز را می دهد به جای سس ماست، سس مایونز بریزید.
منبع: جام جم آنلاین