طرز تهیه مربا آناناس خانگی
به گزارش هنجس بلاگ، آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای می شود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ساعد نیوز
مواد لازم برای تهیه مربای آناناس
آناناس | 1 عدد(2.5-2 کیلوگرم) |
شکر | 1500 گرم |
آب | 1 لیتر(4 پیمانه) |
آب لیموترش | 1 قاشق سوپخوری |
پوست لیموترش | 2 عدد |
مراحل آماده سازی و طبخ مربای آناناس
- آناناس را پوست بکنید و قسمت وسط و سفت آن را در آورده، به ضخامن نیم سانتی متر حلقه حلقه کنید(در حدود 1000-800 گرم آناناس می شود). در صورت دلخواه آناناس را خرد کنید.
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت متوسط و یکنواخت قرار دهید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شده، به حالت نیمه قوام در آید.
- آناناس ها و پوست لیموترش را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید (از جوش نیفتد).
- پس از 20- 15 دقیقه که مربا پخته شدو شربت قوام آمد، آب لیموترش را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.
منبع: جام جم آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
انتشار: 20 مرداد 1400
بروزرسانی: 20 مرداد 1400
گردآورنده: henjesblog.ir
شناسه مطلب: 2449
به "طرز تهیه مربا آناناس خانگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا آناناس خانگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید