طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت

به گزارش هنجس بلاگ، پاستا پنه آلفردو یکی از انواع پاستاست. پاستا یک غذای ایتالیایی است ولی تقریبا در تمام جهان درست می گردد. این غذای محبوب را با سس های مختلفی تهیه می نمایند و بسته به سسی که بکار می رود، پاستا را نیز به همان اسم می نامند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاستا پنه آلفردو را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پنه نوعی پاستا به شکل لوله های کوچک است. این پاستا را با مرغ همرا با سس آلفردو سرو می نمایند و به آن پاستا پنه مرغ با سس آلفردو یا پاستا پنه آلفردو می گویند. این غذا بسیار لذیذ است و به خاطر شیوه پخت عطر بسیار خوبی نیز دارد. انواع مختلفی از پاستا وجود دارد و هر کدام از آن ها را با سس های متنوعی می توان سرو کرد. پاستا پنه نیز با چند مدل سس از جمله سس سفید قابل سرو است، اما شیوه ای که در ادامه توضیح داده می گردد، بیشتر با ذائقه ایرانی ها هماهنگ است.

مواد اولیه برای تهیه پاستا پنه آلفردو

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پاستا پنه آلفردو به توضیح زیر است.

مواد لازم
پاستا پنه500 گرم
سینه مرغ2 عدد
قارچ300 گرم
کره یا روغن مایع50 گرم
سیر5 حبه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان70 گرم
شیر پرچرب1 لیتر
آرد1 قاشق غذاخوری
جعفری1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زنجبیلبه میزان لازم

چند نکته:

  • جعفری را ساطوری کنید. جعفری برای تزیین روی ظرف سرو استفاده می گردد، به همین دلیل باید آن را ریز خرد کنید.

  • سیر را رنده کنید تا عطر و بوی آن در تمام غذا پخش گردد.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

  1. از دو روش برای پختن مرغ می توانید بهره ببرید. روش اول اینکه مرغ ها به تکه های خیلی کوچک خرد کنید و با مقداری روغن، فلفل و سیر داخل یک ماهیتابه بریزید تا مرغ ها کاملا تفت داده شوند و رنگ آن ها تغییر کنید. روش دیگری برای پختن مرغ، گریل کردن آن است. این روش طعم نهایی پاستا پنه را بهتر خواهد نمود.

    برای گریل کردن ابتدا سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت نازک تر برش بزنید و آن را داخل یک ظرف بریزید، سپس یک الی دو حبه سیر رنده شده، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک مشت ریحان ساطوری شده، دو قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری فلفل سفید اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. اکنون تابه گریل را روی منقل یا شعله اجاق گاز قرار دهید و دو طرف مرغ ها را به اندازه کافی بپزید و سپس آن را به قطعات کوچک تر خرد کنید.

  2. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و درب آن را ببندید تا به جوش آید.
  3. اکنون روغن زیتون و نمک داخل قابلمه بریزید و سپس پاستا پنه را نیز به آن اضافه کنید و یکی دوبار بهم بزنید.
  4. پاستا باید حدود 10 دقیقه در آب جوش بپزد. البته برای اطمینان از مدت زمان پخت پاستا، به زمانی که روی بسته بندی آن اشاره شده است، توجه کنید.
  5. سپس پاستا پنه را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
  6. کره را داخل یک ماهیتابه قرار دهید تا ذوب گردد و سپس سیر و آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید.
  7. شیر، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
  8. زمانی که مایه اندکی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن بیفزایید و بهم بزنید. زمانی که پنیر آب شد، سس آماده است.
  9. پاستا را در یک ظرف بریزید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید، سپس سس را نیز اضافه نموده و بهم بزنید.

  10. پاستا پنه آلفردو را در ظرف مناسبی بریزید و جعفری ساطوری شده و مقداری پنیر پارمزان را برای تزیین روی آن بریزید.

غذا آماده است، به همین راحتی و با مقدار اندکی روغن می توانید غذایی خوشمزه و خوش عطر را آماده کنید.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با قارچ

در صورت تمایل می توانید به این غذا قارچ نیز اضافه کنید. از نظر مواد اولیه این دو نوع پاستا مشابه هستند، فقط برای تهیه پنه آلفردو با قارچ باید مقدار 300 گرم قارچ را نیز به مواد اولیه اضافه نمایید. طرز تهیه این غذا به توضیح زیر است:

  1. به همان شیوه قبل مرغ را بپزید.
  2. قارچ ها به صورت ورقه ای برش بزنید و داخل یک ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا آب آنها تبخیر گردد.
  3. مانند قبل پاستا را آماده کنید و در آبکش بریزید.
  4. سس آلفردو را مطابق قبل آماده کنید، اما قبل از آنکه پنیز پامزان را اضافه نمایید، قارچ را به سس بیفزایید.
  5. سپس پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید.
  6. اکنون پاستا پنه آلفردو با مرغ را همانند قبل سرو نمایید.

برای تهیه این غذا از کره و روغن زیتون استفاده می گردد و مقادیر بیشتر روغن زیتون نیز پس از آنکه پاستا را در آبکش ریختید، دور ریخته می گردد. به همین دلیل این غذا روغن چندانی ندارد. از طرفی از گوشت سفید برای تهیه آن استفاده می گردد که نسبت به گوشت قرمز برای سلامتی مفیدتر است. به علاوه شیوه طبخ این غذا آسان است و به زمان چندانی نیز نیاز ندارد.

منبع: setare.com
انتشار: 10 اسفند 1399 بروزرسانی: 10 اسفند 1399 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 2552

به "طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید