طرز تهیه فاج پسته ، شیرینی فرانسوی پسته شکلاتی 10 دقیقه ای

به گزارش هنجس بلاگ، فاج پسته یک نوع شیرینی لذیذ و ساده است که به راحتی در خانه تهیه می گردد. فاج در واقع نوعی شیرینی فرانسوی است که به علت استفاده از شکر در تهیه آن بافت نرم تری نسب به شکلات دارد است. این شیرینی فرانسوی در انواع و اشکال متنوع و با مغزهای مختلف تهیه می گردد و فاج پسته ای یکی از لذیذترین و متفاوت ترین آنهاست. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه فاج پسته به همراه نکات مهم در تهیه آن و فوت و فن های خوشمزه تر شدنش خواهیم پرداخت.

طرز تهیه فاج پسته ، شیرینی فرانسوی پسته شکلاتی 10 دقیقه ای

مواد لازم برای تهیه فاج پسته به روش قنادی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
شکلات تلخ350 گرم
مغز پسته (بدون نمک یا مغز پسته خام)150 گرم
کره30 گرم
شیر عسلی1 قوطی (400 گرم)

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت فاج پسته در یخچال : 2 ساعت

مراحل طرز تهیه فاج پسته خانگی

فاج پسته یک نوع شیرینی پسته ای سه سوته است که به سرعت و با مواد اولیه در دسترس در خانه تهیه می گردد و می توانید آن را برای پذیرایی از مهمانان در کنار چای یا قهوه سرو کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه فاج پسته، میزان لازم از پسته خام () یا پسته بو داده بدون نمک () را پوست بگیرید و مغز آن را به وسیله چاقو و دستگاه آسیاب برقی خرد کنید. کره را هم در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم گردد.

مرحله دوم: شکلات را آب کنید

در این مرحله از طرز تهیه فاج پسته سنتی و بازاری، شکلات تخته ای را به ذوب کنید. برای ذوب کردن به روش بن ماری یک کتری آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و یک کاسه با سایز مناسب روی کتری قرار دهید. شکلات را در کاسه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت بخار آب به صورت غیر مستقیم ذوب گردد.

می توانید برای تهیه شکلات و مغز پسته یا پسته با پوست به صورت یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: کره را با شیر عسلی ترکیب کنید

در مدت زمانی که شکلات به روش بن ماری در حال ذوب شدن است، شما می توانید به سراغ ترکیب کردن کره و شیر عسلی بروید. کره را که از قبل در دمای محیط قرار دادید و کاملا نرم شده است در یک ظرف مناسب با شیر عسلی ترکیب کنید. این کار را می توانید به وسیله همزن دستی یا چنگال انجام دهید. هم زدن کره و شیرعسلی را تا جایی ادامه دهید که به یک ترکیب یکدست برسید.

می توانید برای تهیه کره به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: شکلات آب شده را به شیرعسلی و کره اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه فاج پسته ای مجلسی، شکلات را که روی حرارت غیر مستقیم آب شده، به ترکیب کره و شیر عسلی اضافه کنید و مجددا با یک همزن دستی هم بزنید تا یک مایه یکدست درست گردد.

مرحله پنجم: مغز پسته را اضافه کنید

برای تهیه فاج با مغز پسته، باید مغز پسته را به ترکیب اصلی مایه فاج اضافه کنید. مغز پسته را که از قبل آماده و خرد نموده اید به ترکیب فاج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مغز پسته به صورت یکنواخت در تمام مایه فاج پراکنده گردد.

مرحله ششم: فاج پسته را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید

با توجه به حجم مایه فاج پسته ای یک قالب با عمق مناسب را انتخاب کنید و کف آن را با فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی بپوشانید. مایه فاج را در قالب بریزد و برای حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت گردد و خودش را بگیرد.

مرحله آخر: فاج مغز پسته را سرو کنید

فاج تهیه شده با مغز پسته را بعد از حدود دو ساعت از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز در ابعاد مورد نظر برش دهید. فاج پسته ای را با قهوه یا چای میل کنید؛ نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه فاج پسته مخصوص و خوشمزه

  • فاج پسته را با ترکیب مغزهای دیگر مثل مغز گردو یا مغز بادام نیز می توانید تهیه کنید.
  • به جای مغزها از انواع میوه های تازه و یا خشک نیز می توانید در تهیه شیرینی فاج بهره ببرید.
  • می توانید از ترکیب کشمش و پسته در تهیه فاج بهره ببرید و یک فاج پسته و کشمش داشته باشید.
  • اگر به کرن بری دسترسی دارید، می توانید از کرن بری و پسته در تهیه فاج بهره ببرید و یک فاج پسته و کرن بری داشته باشید.
  • مغز پسته سالم و تازه در کیفیت نهایی فاج پسته ای تاثیر زیادی می گذارد.
  • احتیاجی به جدا کردن پوست نازک پسته از آن نیست؛ فقط پوست سخت پسته را جدا کنید.
  • میزان شیرینی فاج به ذائقه شما بستگی دارد، اگر ذائقه شما به سمت شیرینی جات میل دارد می توانید از میزانی شکر در تهیه فاج پسته در خانه بهره ببرید.
  • از شکلات شیری و یا ترکیبی از شکلات شیری و تلخ در تهیه فاج پسته نیز استفاده می گردد.
  • مغزهای پسته را زیاد خرد نکنید. تکه های پسته ای که زیر دندان می آید باعث لذیذتر شدن طعم فاج مغز پسته ای می گردد.
  • اگر به شیرعسلی دسترسی ندارد خامه ساده صبحانه را جایگزین آن کنید.
  • به جای قالب کیک و شیرینی از یک سینی لبه دار عمیق نیز می توانید بهره ببرید.
  • می توانید از قالب های تکی سیلیکونی برای شکل دادن به فاج پسته اسفاده کنید.
  • اضافه کردن میزان کمی پودر وانیل طعم شیرینی فاج پسته را بهتر خواهد نمود.

فوت و فن های خوشمزه شدن فاج تهیه شده با مغز پسته

فاج پسته را تا چه مدت می توان نگه داشت؟

فاج باید حتما در یخچال نگهداری گردد. تا یک هفته می توانید فاج پسته را در یخچال نگه دارید و آن را مصرف کنید. اگر تصمیم دارید این شیرینی فرانسوی را مدت زمان بیشتری نگه دارید، آن را در یک ظرف دربسته در فریزر قرار دهید. با این روش فاج پسته را تا دو ماه نیز می توانید نگه دارید.

چرا فاج پسته خوب برش نمی خورد؟

فاج را حتما با یک چاقوی تیز برش دهید. با این حال اگر متوجه شدید سفت است و به خوبی برش نمی خورد اجازه دهید چند دقیقه ای در دمای محیط بماند و سپس آن را برش دهید.

محصولات مرتبط

تخمه آفتابگردان بزرگ 105 گرمی مزمز

33,900 تومان 36,000 تومان 6% تخفیف

پسته نمکی 67 گرمی سنجابک

111,900 تومان 113,000 تومان 1% تخفیف

بادام زمینی فلفلی35گرم مزمز

13,500 تومان 15,000 تومان 10% تخفیف

پسته اکبری میانه 30 گرمی مزمز

33,900 تومان

چی پف نوترابار با مغز بادام 30 گرم

9,000 تومان 10,000 تومان 10% تخفیف

شکلات کادوئی درخت عشق 130گرمی باراکا

211,900 تومان 225,000 تومان 6% تخفیف

کره پاستوریزه حیوانی 50 گرمی پاکبان

16,900 تومان 17,000 تومان 1% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 17 شهریور 1403 بروزرسانی: 17 شهریور 1403 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 4001

به "طرز تهیه فاج پسته ، شیرینی فرانسوی پسته شکلاتی 10 دقیقه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فاج پسته ، شیرینی فرانسوی پسته شکلاتی 10 دقیقه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید