طرز تهیه ژله در پوست میوه

به گزارش هنجس بلاگ، برای تهیه این نوع ژله در پوست میوه میتوانید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید. توجه داشته باشید که رنگ های متضاد جلوه بیشتری دارند. همچنین با ریختن ژله قرمز در میوه هایی که پوست سبز رنگ دارند، مثل لیمو و طالبی میتوانید طرح هندوانه ایجاد کنید.

طرز تهیه ژله در پوست میوه

به گزارش هنجس بلاگ به نقل از ایران کوک ، به کامل ترین آموزش ژله در پوست میوه خوش آمدید. در این دستور آشپزی قصد داریم تمام نکات مربوط به طرز تهیه ژله در پوست میوه را با شما در میان بگذاریم تا دسری عالی و بی نظیر برای عزیزانتان تدارک ببینید.

مواد لازم ژله در پوست میوه

پودرژله
میوهتازه
آب به ازای هر بسته پودر ژله1 و 1/2 پیمانه

طرز تهیه ژله

  1. میوه ها را خوب بشویید. سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
  2. با یک قاشق مغز یا گوشت میوه را از پوست جدا کنید، بدون آن که پوست میوه آسیبی ببیند. یا میتوانید به وسیله دستگاه آبمیوه گیری، آب میوه ها را بگیرید و اگر چیزی از میوه روی پوست باقی مانده، با چاقو و به آرامی آن را بردارید. سپس پوست میوه ها را با دقت بشویید. چون اگر میوه روی پوست بماند باعث می گردد ژله شما تلخ گردد.
  3. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش و به روش بن ماری؛ یعنی روی بخار آب جوش روی کتری یا سماور حل نمایید. سپس از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه آب سرد روی آن بریزید و هم بزنید. اگر روی بسته ژله دستور دیگری نوشته شده از آن تبعیت کنید اما میزان آب را کمتر بریزید تا ژله سفت تر و زیبا تر گردد.
  4. پوست میوه ها را روی فنجان، لیوان، قالب کاپ کیک یا کاسه ای قرار دهید که حرکت نکنند و ثابت بمانند. سپس مایع ژله را در پوست میوه ها بریزید.
  5. اگر دوست دارید در ژله تان برای تزیین هسته میوه داشته باشد؛ میتوانید سیاه دانه، شکلات چیپسی یا کنجد سیاه در ژله ها بریزید. همچنین میتوانید به جای هسته؛ میوه های خرد شده و کوچک در ژله بریزید که همزمان هم ژله میوه ای داشته باشید و هم دسرتان خاص و منحصر بفرد باشد.
  6. ژله ها را در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد و سفت گردد. برای این کار حداقل دو ساعت زمان نیاز است.
  7. وقتی ژله ها آماده شدند آن ها برش بزنید. برای برش زدن باید از چاقوی بسیار تیزی استفاده کنید که خیس و گرم شده باشد تا هنگام برش به ژله تان صدمه نزند و تمیز ببُرد.
  8. حالا دسر شما آماده سرو است.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 آبان 1399 بروزرسانی: 23 آبان 1399 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 1904

به "طرز تهیه ژله در پوست میوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله در پوست میوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید