وبینار فرصتی فوق العاده برای رویش کسب وکار های حوزه دارو 23 مهرماه برگزار می شود
به گزارش هنجس بلاگ، وبیناری با عنوان فرصتی فوق العاده برای رویش کسب و کار های حوزه دارو توسط مدیرعامل شتابدهنده تخصصی دارویی هنام روز چهارشنبه 23 مهر ماه از ساعت 17 الی 18:30 برگزار می شود.
به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، باور عمومی این است که اختراع، ابداع و نوآوری، بر عهده گروهی از کارآفرینان خلاق و خوش فکر است که با خلق ایده های نو و تلاش برای تجاری سازی آن ها، محصولات و فناوری های نوظهور را به بازار عرضه می نمایند. این باور، در ظاهر امر درست به نظر می آید، اما اگر کمی به فرآیند تجاری سازی محصولات نوآورانه و سازوکار آن در محیط واقعی دقت کنیم، می بینیم که به غیر از صاحبان ایده و فناوران، بازیگران دیگری هم ایفای نقش می نمایند.
توسعه محصولات فناورانه، از دستگاه های الکترونیک مصرفی گرفته تا محصولات دارویی و شیمیایی، نیازمند سرمایه قابل توجه و البته مجموعه ای از مهارت های مدیریتی، بازاریابی، فروش و … است که لزوماً تمامی آن ها در اختیار صاحبان ایده قرار ندارد. بر این اساس، اکوسیستم نوآوری، نیازمند سرمایه گذاران، مربیان کسب وکار و سایر بازیگرانی است که در مشارکت با یکدیگر، نوآوری های جدید را به بازار عرضه نمایند.
به طور خلاصه، توسعه و تجاری سازی نوآوری، مستلزم کارکرد صحیح و هماهنگ مجموعه ای از اجزا و بازیگران مختلف بوده که در قالب نظام نوآوری، به فعالیت مشغولند. یکی از این اجزا که در سال های اخیر و به دنبال استقبال از فناوری های نوظهور و پیچیدگی فرآیند توسعه نوآوری، نقش کلیدی تری را بر عهده گرفته است، شتاب دهنده های عمومی و تخصصی می باشند. شتاب دهنده ها، با حمایت از ایده های نو و استارت آپ هایی که از پتانسیل لازم برای تجاری سازی ایده خود برخوردارند، آن ها را در این امر خطیر و پر فراز و نشیب کمک می دهند.
برخی از شتاب دهنده ها، بر حوزه های خاص فناوری متمرکز می شوند؛ این استراتژی، به آن ها کمک می کند تا هم منابع محدود خود را به شکل بهینه تری صرف کرده و هم تجربیات و قابلیت های خود را در همان حوزه های تخصصی، به کار گیرند. به عنوان مثال، یک شتاب دهنده ممکن است تنها به فناوری های دارویی و پزشکی پرداخته و از ایده های مرتبط با این حوزه پشتیبانی کند. گردش مالی بالای صنایع دارویی و البته نیاز به نوآوری های پزشکی و دارویی در دنیای مدرن، اهمیت این حوزه از فناوری و البته فرصت های کارآفرینی مستتر در آن را به خوبی بیان می کند.
جالب این که با شیوع کووید-19 و تلاش های همه جانبه شرکت های دارویی برای توسعه واکسن، باز هم نقش فناوری های دارویی در زندگی انسان، پررنگ تر شده و همگان به نیاز فزاینده به این محصولات جدید اذعان دارند.
لازم به ذکر است که توسعه محصولات دارویی جدید، با پیچیدگی هایی افزون بر پیچیدگی های معمول یک محصول نوآورانه روبرو است. علاوه بر سرمایه مورد نیاز و ریسک شکست پروژه که در سایر حوزه های فناوری هم صادق است، محصولات دارویی، به دلیل سر و کار داشتن با سلامت جامعه، الزامات سخت گیرانه ای برای حضور در بازار خواهند داشت. به عبارت بهتر، یک محصول دارویی جدید، می بایست مجموعه ای از آزمایشات بالینی را پشت سر گذاشته و مجوز های لازم برای بازاریابی و فروش محصول را از نهاد های مرتبط دریافت کند.
این الزامات، معمولاً موجب زمان بر شدن بیش از حد فرایند توسعه و تجاری سازی محصول شده و بازگشت سرمایه را طولانی تر می سازد. علاوه بر این، حفاظت از نوآوری های دارویی، با چالش هایی همراه است. از یک سو، کپی برداری از محصولات عرضه شده به بازار، به عنوان یک خطر بزرگ مطرح بوده و از سوی دیگر، به دلیل فرایند طولانی اخذ تأییدیه، اعتبار پتنت های به ثبت رسیده، با زمان محدودتری روبرو می شود. تمامی این موارد، موجب شده تا کارآفرینی های نوآورانه در حوزه دارو و درمان، پیچیده تر از معمول شده و نیازمند دخالت نهاد های پشتیبان باشد.
شتاب دهنده تخصصی دارویی هنام، از شتاب دهنده های ایرانی است که خدمات تخصصی خود را به فناوران و نوآوران حوزه پزشکی و دارویی ارائه می کند. سیزدهمین وبینار کاریز، به معرفی این شتاب دهنده می پردازد. در این وبینار که با عنوان شتاب دهنده تخصصی دارویی هنام: فرصتی فوق العاده برای رویش کسب وکار های حوزه دارو برگزار می شود، ترند فناوری های مرتبط با دارو های پیشرفته، برای علاقه مندان و فعالان این حوزه تشریح می شود. معرفی شتاب دهنده هنام و خدمات آن و همچنین مدل های همکاری و شتاب دهی، از دیگر موضوعاتی است که در این وبینار، مورد بررسی قرار می گیرد.
مجموعه هنام، به واسطه شبکه گسترده و همچنین همکاری با دیگر فعالان زنجیره صنعت دارو، آرایشی و بهداشتی و نهاد های حامی، محل تلاقی پژوهش و تجاری سازی در حوزه سلامت و تکنولوژی های نوآورانه ای است که برای نیاز های معین خلق می شوند و کسب وکار هایی رقابتی در سطح بین المللی را به دنبال دارند.
اگر از فعالان حوزه دارو و درمان هستید، اگر ایده ای جدید برای تولید دارویی متمایز و تجاری در ذهن دارید، اگر به فناوری های دارویی و پزشکی علاقه مند هستید، با شرکت در این وبینار، با آخرین تغییر و تحولات فناوری های دارویی آشنا شده و درکی عمیق تر از این بازار بزرگ و جذاب به دست آورید.
آشنایی با خدمات شتاب دهنده هنام و مدل های همکاری با این مرکز تخصصی، از دیگر مزایای حضور در وبینار سیزدهم کاریز خواهد بود.همچنین در پایان این وبینار، جلسه پرسش و پاسخی برگزار خواهد شد تا مخاطبین و حاضران، بتوانند پرسش های خود را در ارتباط با موضوعات مطرح شده مطرح نمایند.
منبع: خبرگزاری دانشجوbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا