پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش هنجس بلاگ، پلمنی خمیری است به شکل هلال یا دایره که داخلش گوشت چرخ نموده ریخته اند و آب پز می نمایند.

پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش ، پلمنی نوع دیگری از غذا های کشور روسیه است که بسیار معروف و پرطرفدار است. شاید بهتر باشد این غذا را اینگونه معرفی کنیم یک نوع پیراشکی کوچولو که بر خلاف پیراشکی های دیگر سرخ نمی گردد بلکه با خامه ترش و یا به همراه سوپ میل می گردد.

این غذا هم همانند پیراشکی های دیگر احتیاج است که خمیر آن را تهیه کنید و موادی را در داخل آن جای دهید. اما ابعاد این پیراشکی کوچک است و شاید به اندازه یک گردو باشد و حتی کوچکتر. شما می توانید این خمیر را با مواد داخلش تا چندین هفته در یخچال نگه داری کنید بدون آنکه آسیبی به آن برسد. در واقع پلمنی خمیری است به شکل هلال یا دایره که داخلش گوشت چرخ نموده ریخته اند و آب پز می نمایند.

  • طرز تهیه جوجه کباب شویدی

مواد تشکیل دهنده خمیر پیراشکی:

آرد: 2/1 فنجان

تخم مرغ: 2 عدد

آب: 2/1 فنجان

نمک: 2/1 قاشق چای خوری

مواد داخل پیراشکی:

گوشت گاو: 500 گرم

پیاز متوسط خردشده: 2 عدد

نمک: 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 2/1 قاشق چای خوری

سیر: به تعداد دلخواه جهت طعم و مزه

برای تهیه خمیر ابتدا آرد، تخم مرغ، آب و نمک را به خوبی مخلوط نموده و اجازه دهید خمیر حاصل 30 دقیقه بماند.

گوشت گاو، پیاز، نمک، فلفل و سیر را باهم مخلوط می کنیم.

خمیر را به قطعات کوچک تر به اندازه یک گردو تقسیم نموده و هر تکه را پهن می کنیم و مقداری از ترکیب گوشت چرخ نموده را در درون آن قرار می دهیم.

سپس لبه های خمیر را به هم بچسبانید، به طوری که چیزی از مواد درونی بیرون نزند.

پلیمانی ها را به مدت 7 دقیقه در آب و نمک جوشانده و درنهایت می توان درون سوپ و یا خامه ترش آن ها را سرو کرد.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 1317

به "پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید