حریرچی: بیل گیتس بحران کرونا را پیش بینی نموده بود خبرنگاران
به گزارش هنجس بلاگ، معاون کل وزارت بهداشت، با اشاره به آسیب های کووید 19، گفت: هیچ بحرانی در صد سال اخیر حتی جنگ جهانی در بازه زمانی یک ساله، تا این اند اقتصاد و سیاست و فرهنگ و...، را تحت تاثیر قرار نداده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، ایرج حریرچی، در برنامه تلویزیونی، اضافه کرد: بیل گیتس چند سال قبل پیش بینی نموده بود مهم ترین بحرانی که بشریت را تهدید می نماید، بیماری های ویروسی و باکتریایی خواهند بود و همانجا مدل هم داده بود که بشریت آمادگی مقابله با این بیماری را ندارد.
وی اضافه کرد: هیچ بحرانی در صد سال اخیر در بازه زمانی یک ساله به اندازه کرونا آسیب زا نبوده است.
حریرچی با اشاره به آسیب های مالی و فرهنگی کرونا، گفت: تأثیر این آسیب ها تا سال ها ادامه خواهد داشت.
معاون کل وزارت بهداشت به عوارض کرونا در افراد مبتلا اشاره نمود و اضافه کرد: خستگی مزمن یک پدیده شایع در کسانی است که این بیماری را یک سال پیش گرفته اند.
حریرچی ادامه داد: بیمارانی که سیستم تنفسی آن ها شدید درگیر شده و یک قسمت از ریه ها این بیماران از بین رفته و قابل برگشت نیست.
وی به عوارض سی تی اسکن اشاره نمود و گفت: همین اشعه سی تی اسکن که برای تشخیص درگیری ریه انجام می گردد، سرطانزا است.
منبع: خبرگزاری دانشجو