درمان سیاتیک بدون عمل جراحی

به گزارش هنجس بلاگ، درد سیاتیک (Sciatalgia) معمولا در نواحی کمر و پا بروز می نماید.مصرف دارو، فیزیوتراپی و انجام ورزش برای درمان سیاتیک و کاهش درد سیاتیک موثر است.

درمان سیاتیک بدون عمل جراحی

سیاتیک و درمان آن

کمر درد از مسائل بسیار شایع در بین افراد است و پیر و جوان هم نمی شناسد. یکی از علت های کمر درد ممکن است مربوط به عصب سیاتیک باشد که از کمر تا انتهای پاها کشیده شده است. اگر شما هم با کمر درد یا پا درد روبرو شده اید و تشخیص پزشکتان سیاتیک است نگران نشوید زیرا درد سیاتیک را می توان بدون انجام عمل جراحی و با استفاده از ورزش بهبود بخشید. با خبرنگاران همراه باشید.

آشنایی با سیاتیک

سیاتیک به صورت کلاسیک به دردی گفته می گردد که در قسمت تحتانی کمر یا باسن ایجاد می گردد و در پا منتشر می شود و با سوزن سوزن شدن پا و ضعف پا همراه است. با این حال درد سیاتیک خود تنها یک علامت است و یک بیماری نیست و عاملی که باعث ایجاد تحریک در عصب می گردد را باید بیماری دانست.

چرا دچار درد سیاتیک می شویم؟

درد سیاتیک ممکن است به علت فشار دیسک کمر روی این عصب ایجاد گردد و یا ناشی از تحریک مهره های جابجا شده در کمر باشد. این درد در مردان بیشتر شیوع دارد گرچه سیاتیک در بارداری و خصوصا بعد از بارداری هم کم دیده نمی گردد. این درد معمولا در افراد با سن و سال بین 30 تا 50 سال شایع تر است اما امروزه و با شیوع زندگی پشت میز نشینی و بر عکس گاهی حرکات غلط در باشگاه های ورزشی این بیماری را در هر سنی حتی نوجوانان می بینیم.

روش های درمان درد سیایتیک بدون انجام جراحی

سیاتیک های خفیف معمولا با درمان خانگی سیاتیک و با گذشت زمان بهبود می یابند. درصورتیکه علایم سیاتیک بهبود نیافت و بعد از گذشت هفته ها در بدنتان باقی ماند به پزشک مراجعه کنید. انجام کارهای زیر می تواند تا حد زیادی درد را کاهش دهد

استراحت

افراد مبتلا به سیاتیک باید برای یک دوره طولانی از انجام فعالیت های شدید و سنگین یا طولانی خودداری نمایند و فقط فعالیت های سبک را انجام دهند. انجام فعالیت های ملایم فرایند بهبودی بیمار را کم نموده و التهابات را کم می نماید.

مصرف دارو

مصرف داروهای تسکین دهنده مانند استامینوفن و داروهای ضدالتهاب بدون استروئید مانند بروفن و ناپروکسن می تواند به درمان یاری کند ولی مصرف درست این داروها با دوز ضدالتهابی که توسط پزشک متخصص تجویز و مشخص می گردد علاوه بر اثر تسکینی اثرات ضدالتهابی و درمانی دارد.

ورزش درمانی

تمرینات ورزشی از مهمترین اقدامات برای کاهش درد عصب سیاتیک است. ورزش برای کاهش درد ناشی از سیاتیک مانند دارو است و بر اساس معاینه بیمار طراحی می گردد. تمرینات کششی حساب شده توسط متخصصان فیزیوتراپی و مراقبت های خاص مفصل کمر و لگن به بهبود تحرک و خارج شدن از گیرافتادگی عصب سیاتیک و افزایش انعطاف مفصل کمر و لگن یاری می نماید. درد خط قرمز انجام هر نوع ورزش در سیاتیک و دیسک کمر است و با هرگونه درد باید انجام تمرینات ورزشی را را متوقف کنید. هنگامی که درد سیاتیک رو به کاهش گذاشت، سعی کنید تحرک بدنی داشته باشد. درواقع حرکت به کاهش درد و تورم سیاتیک یاری می نماید.

تکنیک گرما و سرما

درد سیاتیک معمولا از طریق استراحت، گرما، سرما، ماساژ و انجام حرکات کششی سبک درمان می گردد. استفاده از بسته ای یخ به مدت 20 دقیقه، چندین مرتبه در یک روز در طول 45 تا 72 ساعت برای کاهش التهابات و انجام ورزش برای سیاتیک پا بسیار موثر است. همچنین دریافت یک دوش آب گرم و استفاده از یک پد گرم و نشستن در ارتفاع کم باعث آرامش بدن می گردد.

فیزیوتراپی

برای درمان سیاتیک کمر و پا یک برنامه منظم حرکتی از همان شروع درد تنظیم می گردد. فیزیوتراپی به شما یاری می نماید تا بتوانید به زودی به طور کامل فعالیت های خود را انجام دهید و از آسیب مجدد مفصل شما جلوگیری می نماید.

لیزر درمانی

لیزر یکی از درمان هایی است که باعث کاهش التهابات بافت های اطراف عصب سیاتیک و کاهش التهابات در ماهیچه های پریفورمیس piriformis می گردد. درنتیجه باعث کاهش فشار عصب سیاتیک و کاهش درد می گردد.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 1881

به "درمان سیاتیک بدون عمل جراحی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان سیاتیک بدون عمل جراحی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید