طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو
به گزارش هنجس بلاگ، شاید تا به حال درباره اگ نودل شنیده باشید. اگ نودل، یک مدل نودل است که با تخم مرغ و آرد برنج درست می گردد. می خواهیم طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو و سس ماما را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه اگ نودل کریسپی با میگو
- میگو 100 گرم
- نودل 85 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز یک دوم عدد
- فلفل دلمه ای سبز یک دوم عدد
- پیازچه یک عدد
- زنجبیل تازه پنج گرم
- سیر یک حبه
- هویج 100 گرم
- روغن به اندازه لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- لیموترش یک دوم عدد
- سس اویستر (صدف) ماماسیتا 20 میلی لیتر
طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو
مرحله اول
ابتدا، هویج، پیازچه و فلفل دلمه ای ها را بشویید. سپس پوست سیر را جدا کنید. هویج را به صورت مستطیلی برش داده و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت خلالی خرد کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید، سیر و زنجبیل را رنده کنید.
مرحله دوم
یک قابلمه بردارید و میزانی آب و نمک داخل آن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. اگ نودل را در قابلمه بریزید و زمانی که کمی از پخت کامل آن مانده بود، آن را آبکش کنید. به ازای هر نفر، نصف پیمانه از آب آگ نودل را کنار بکذارید.
مرحله سوم
تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید و میزانی نسبتا زیادی روغن داخل تابه بریزید. اگ نودل آبکش شده را کاملا سرخ کنید. سپس چند لایه دستمال کاغذی روی هم بچینید و اگ نودل ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
مرحله چهارم
یک کاسه بردارید و سیر، آب لیمو، زنجبیل و پیازچه را داخل کاسه بریزید سپس رگ کمر میگو را جدا نموده و میگو را داخل مواد ابه مدت نیم ساعت ستراحت دهید.
مرحله پنجم
یک تابه بردارید. میزانی روغن داخل تابه بریزید. آب مواد را گرفته و میگو را ب همراه مواد با حرارت بالا تفت دهید تا سرخ گردد.
مرحله ششم
تابه دیگری را روی حرارت بالا قرار دهید. میزان کمی روغن در تابه داغ کنید. هویج را در تابه تفت دهید. بعد از سه دقیقه، فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و بعد از دو دقیقه میگو سرخ شده را اضافه کنید. همه مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید سپس به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله هفتم
در آخر اگ نودل سرخ شده را به تابه اضافه کنید. سس ماماسیتا و میزانی از آب اگ نودل را اضافه کنید. میزانی نمک و فلفل هم اضافه نموده و تابه را از روی حرارت بردارید. اگ نودل کریسپی آماده است. داخل ظرف مناسب سرو نموده و با میزانی پیازچه یا جعفری تزیین کنید .
منبع: کتاب کاله