طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و معرفی خواص درمانی آن

به گزارش هنجس بلاگ، خبرنگاران | سرویس سلامت - پیامبر اکرم (ص) سیاه دانه را درمان هر دردی به جز مرگ می دانست. خواص و فواید سیاه دانه و عسل به قدری فراوان هستند که از درد ناخن پا تا درد و بیماری های نوک موی سر را می توان با آن درمان کرد. در ادامه با طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و خواص درمانی آن آشنا می شوید.

طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و معرفی خواص درمانی آن

در این مطلب آمده است:

  • طرز تهیه دمنوش سیاه دانه
  • خواص دمنوش سیاه دانه
  • موارد منع مصرف

طرز تهیه دمنوش سیاه دانه

یک قاشق غذا خوری سیاه دانه را در یک قوری ریخته و یک لیوان آب با دمای 80 یا 100 درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه به آن موقع بدهید تا دم بکشد. اگر دوست داشتید می توانید از عسل برای شیرین کردن آن بهره ببرید. (البته برای اضافه کردن عسل باید صبر کنید تا دمنوش سیاه دانه کمی از حرارت بیافتد؛ چراکه عسل در دمای بالا مواد سمی فراوری می نماید.)

خواص دمنوش سیاه دانه

دم نموده سیاه دانه خاصیت های بسیار زیادی دارد. از جمله خواص سیاه دانه برای سلامت بدن و درمان بیماری ها، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

درمان سرماخوردگی

مصرف مرتب سیاه دانه در برنامه غذایی تاثیر بسیاری روی تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و شما را در برابر سرماخوردگی مصون می نماید.

درمان مسائل گوارشی

سیاه دانه باعث تقویت فلور روده شده، با نفخ و گاز معده مقابله می نماید و همچنین میکروب های آسیب رسان به دستگاه گوارش را که باعث نفخ و دل درد و ورم معده می شوند، از بین می برد.

مقابله با خستگی

صبح ها به جای چای دمنوش سیاه دانه، کمی عسل و چند پر نعنا میل کنید. این کار را به مدت 10 روز تکرار کنید، تاثیر آن را خواهید دید. انرژیتان چندین برابر می گردد.

افرادی که شیمی درمانی نموده اند

دانه های سیاه دانه از جمله بهترین دارو های گیاهی برای بیمارانی محسوب می گردد که به دلیل شیمی درمانی، دچار نارسایی و اختلال در عملکرد کلیه ها شده اند. با مصرف سیاه دانه می توان مانع از دفع پروتئین از ادرار شد و تا حد زیادی کراتین موجود در خون را کنترل و مهار کرد.

فشار خون بالا

کسانی که فشار خون دارند کافیست طی دو ماه، دو بار در روز 100 یا 200 میلی گرم دمنوش را مصرف نمایند.

درمان سرطان روده عظیم

این سرطان رشد یافته را می توان با استفاده از عصاره سیاه دانه و یا دمنوش آن متوقف نموده و از مصرف دارو های شیمیایی مضر در امان داشت.

ناراحتی های کبدی

هر صبح ناشتا، به مدت هفت روز یک قاشق مرباخوری از ترکیب سیاه دانه و عسل را به صورت دمنوش بخورید و معجزه آن را خواهید دید. خواص دمنوش سیاه دانه بسیار زیاد است که می توان برای سردرد، لاغری، ترک اعتیاد، ضد تشنج، درمان ریزش مو، درمان تب، دل پیچه، درد رحم، بی اختیاری و بیماری های کلیوی و … از آن استفاده کرد.

موارد منع مصرف

  • نوشیدن این دمنوش در دوران بارداری توصیه نمی گردد.
  • برای استفاده از سیاه دانه به هیچ عنوان آن را آسیاب نکنید.

سخن آخر

سیاه دانه گیاهی است که در جنوب غربی آسیا و در ایران معمولا در نقاط مرکزی مانند اراک و اصفهان می روید. این گیاه مزه تلخی دارد و به عنوان ادویه در ترشیجات و مواد غذایی استفاده می گردد. سیاه دانه از راسته گل های ساعت و تیره آلالگان است. دانه هاى گیاه دارویی سیاه دانه کوچک و سیاه است. هنگامی که دانه را فشار می دهید؛ بوى مطبوعى از آن استشمام مى گردد. به همین علت آن را در بعضى مناطق به عنوان ادویه مصرف مى نمایند.

در این مطلب طرز تهیه چای سیاه دانه یا جوشانده سیاه دانه یا همان دم نوش سیاه دانه را به همراه خواص بی نظیرش برای شما اراده دادیم. شما از خواص این دمنوش بی نظیر چه می دانید؟ آیا برای امراض مختلف از آن استفاده نموده اید؟ در پایین همین صفحه، نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین شما می توانید با خواص شگفت انگیز سیاه دانه و عسل نیز در خبرنگاران آشنا شوید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 3002

به "طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و معرفی خواص درمانی آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمنوش سیاه دانه و معرفی خواص درمانی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید