طرز تهیه چانا ماسالا ؛ یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی
به گزارش هنجس بلاگ، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چانا ماسالا آشنا کنیم.

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید.
چانا ماسالا، یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذا های رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.
مواد لازم برای چانا ماسالا:
روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
پودر زردچوبه 1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده 6 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
نخود پخته شده 2 فنجان
زیره بو داده 2 قاشق چایخوری
پودر آمچور 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه چانا ماسالا:
ابتدا روغن را در یک قابلمه عظیم گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.
حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید؛ و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.
در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.
نکاتی برای چانا ماسالا:
در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید؛ و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.
می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.
منبع: گردشبان