طرز تهیه چانا ماسالا ؛ یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی

به گزارش هنجس بلاگ، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چانا ماسالا آشنا کنیم.

طرز تهیه چانا ماسالا ؛ یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید.

چانا ماسالا، یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذا های رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

مواد لازم برای چانا ماسالا:

روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده 2 عدد

سیر خرد شده 1 حبه

گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده 2 قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری

پودر زردچوبه 1 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خرد شده 6 قاشق غذاخوری

آب 1 فنجان

نخود پخته شده 2 فنجان

زیره بو داده 2 قاشق چایخوری

پودر آمچور 1 قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری

گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

آب لیموترش نصف لیموترش

فلفل تند خرد شده 1 عدد

زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه چانا ماسالا:

ابتدا روغن را در یک قابلمه عظیم گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید؛ و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

نکاتی برای چانا ماسالا:

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید؛ و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 فروردین 1400 بروزرسانی: 17 فروردین 1400 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 2782

به "طرز تهیه چانا ماسالا ؛ یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چانا ماسالا ؛ یکی از غذا های تند هندی و یا پاکستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید