جزئیات شکایت اداره حقوقی مجلس به نیابت قالیباف از میرسلیم و 3 خبرنگار

به گزارش هنجس بلاگ، ماجرای افشاگری مصطفی میرسلیم علیه محمدباقر قالیباف به شکایت و شکایت کشی رسیده و پای سه فعال رسانه ای نیز در آن باز شده است.

جزئیات شکایت اداره حقوقی مجلس به نیابت قالیباف از میرسلیم و 3 خبرنگار

به گزارش خبرنگاران به نقل از شرق، ماجرای افشاگری مصطفی میرسلیم علیه محمدباقر قالیباف به شکایت و شکایت کشی رسیده و پای سه فعال رسانه ای نیز در آن باز شده است. سایت مشرق به نقل از کانال تلگرامی رزنانس نوشته که معاونت حقوقی مجلس اتهامات واردشده از سوی میرسلیم، نماینده تهران و برخی فعالان رسانه ای علیه رئیس مجلس را پیگیری حقوقی می کند.

  • دعوای میرسلیم و قالیباف وارد مرحله تازه ای شد؟ | ورود هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان به ادعای میرسلیم

  • اظهارات تازه میرسلیم درمورد ادعاهایش درباره قالیباف | تذکر کتبی و شفاهی به قالیباف داده بودم | قرار بود ساکت بمانم نماینده نمی شدم

این کانال نوشته است: براساس این قرار است تا برای جلوگیری از مخدوش شدن جایگاه حقوقی ریاست مجلس شورای اسلامی، از افراد زیر که در روزهای گذشته در فضای مجازی اتهامات بی اساسی را علیه رئیس قوه مقننه مطرح کردند، شکایت صورت بگیرد تا اسناد ادعاهای خود را در دادگاه ارائه دهند. یاشار سلطانی، صدرا محقق و وحید اشتری سه فعال رسانه ای هستند که باید در دادگاه پاسخ گو باشند. همچنین از مصطفی میرسلیم نیز به دلیل نشر اکاذیب و تشویش اذهان، شکایت شده است. اسفند سال 95 بود که مجلس دهم طرح تحقیق وتفحص از عملکرد شهرداری تهران را که قالیباف بر مسند ریاست آن بود، در واگذاری املاک و پروژه ها به اشخاص حقیقی و حقوقی در دستور کار قرار داد؛ اما با رأی مخالف نمایندگان روبرو شد.

مصطفی میرسلیم وقتی به عنوان نماینده تهران وارد مجلس یازدهم شد، این ادعا را مطرح کرد که دلیل رأی نیاوردن این تحقیق وتفحص به خاطر یک رشوه 65 میلیاردی بوده است.

میرسلیم گفته بود: همه مدارک را به دستگاه قضائی ارجاع داده ام و پیگیری ها از جانب آنها انجام می گردد. اصل موضوع به تحقیق وتفحص زمان حضور قالیباف در شهرداری برمی گردد. وقتی تحقیق وتفحص در مجلس دهم رأی نمی آورد، شهردار وقت از اینکه چنین موضوعی رأی نیاورده، تشکر می کند. موضوع تحقیق وتفحص مسئله ای نیست که از انجام شدنش ناراحت یا از انجام نشدنش خوشحالی صورت گیرد. باید طبق بررسی مشخص گردد که چه خدمات شایسته ای اجرا شده است. طبق اسنادی که دارم، نشان می دهد رایزنی هایی پشت پرده اجرا شده که این تحقیق وتفحص انجام نگردد و رد گردد.

همین سخنان باعث شد تا دستیار سیاسی قالیباف خبر دهد که از میرسلیم شکایت شده است. سعید احدیان در توییتی نوشت: معنی ندارد چون کسی را جدی نمی گیرند، برای دیده شدن یک روز با بی بی سی مصاحبه کند و روزی دیگر تهمت بزند. مسئولان قضائی در حال پیگیری تهمت های ناروای آقای میرسلیم به رئیس و برخی دیگر از نمایندگان مجلس هستند. منتظر اعلام نتیجه فوری دستگاه قضائی هستیم.

بااین حال در هفته گذشته، سخنگوی قوه قضائیه گفت که در حال بررسی گزارشی است که میرسلیم برای قوه قضائیه فرستاده است. غلامحسین اسماعیلی گفت که رسیدگی ها شروع شد و حتی یک نماینده سابق مجلس نیز بازداشت شده است.

  • واکنش سخنگوی قوه قضائیه به مرتبط دانستن نماینده بازداشت شده با قالیباف
  • نماینده پیشین بازداشت شده کیست؟ | تخلف آقای نماینده برای لغو تفحص از شهرداری قالیباف
  • نماینده سابق مجلس بازداشت شد | توضیحات اسماعیلی درباره ادعای رشوه 65میلیاردی میرسلیم

او گفته بود: هنوز ماهیت و جزئیات موضوع روشن نشده است و مطمئن باشید ما در رسیدگی ها آنچه از تخلفات به دست مان برسد، رسیدگی خواهیم کرد و حتما رسیدگی خواهد شد. رئیس قوه قضائیه گفته اند پرونده زیرمیزی نداریم و همه پرونده ها روی میز است؛ اما نتیجه پرونده نیازمند رسیدگی های قضائی است و نتیجه آن به سمع مردم خواهد رسید. موضوعی که هنوز رسیدگی نشده، به جای پرداختن در رسانه با اعتماد به ما اجازه بدهند در دستگاه قضائی رسیدگی گردد.

نکته اینجاست که این ماجرای ادعایی میرسلیم برای زمانی است که قالیباف شهردار تهران بوده و اینکه معاونت حقوقی مجلس این شکایت را مطرح کرده، جای تعجب دارد. حال باید دید شکایت رئیس مجلس از نماینده تهران به کجا خواهد رسید و در نهایت سرنوشت سیاسی کدام یک از آنها در ماجرای این پرونده تغییر می کند.

  • میرسلیم اگر درباره قالیباف حرف داشت چرا با او در یک لیست ائتلافی حضور پیدا کرد؟
  • نامه احمد توکلی به میرسلیم درباره قالیباف
  • تشکیل پرونده علیه میرسلیم ؛ قالیباف از میرسلیم شکایت کرد؟ | پازل حذف اصولگرایان سنتی تکمیل می گردد؟
  • واکنش تند مشاور قالیباف به اظهارات میرسلیم ؛ می خواهد دیده گردد | مسوولان قضایی در حال پیگیری تهمت هایش هستند
  • پیگیری قضایی تهمت های میرسلیم به قالیباف | میرسلیم را کسی جدی نمی گیرد
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 16 مهر 1399 بروزرسانی: 16 مهر 1399 گردآورنده: henjesblog.ir شناسه مطلب: 1580

به "جزئیات شکایت اداره حقوقی مجلس به نیابت قالیباف از میرسلیم و 3 خبرنگار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزئیات شکایت اداره حقوقی مجلس به نیابت قالیباف از میرسلیم و 3 خبرنگار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید